MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ
ANASAYFA ÜNİVERSİTEMİZ AKADEMİK KAMPÜSTE YAŞAM ÖĞRENCİ KÜTÜPHANE TANITIM TÖRENLER MSÜ'YE NASIL GİRİLİR

Milli Savunma Üniversitesi Akademik Kadro İlanı Yayınlanmıştır.

MSÜ Atatürk Stratejik Araştırmalar ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü 2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım Sonuçları yayımlanmıştır.

Milli Savunma Üniversitesi Astsubay Meslek Yüksekokulları Öğrenci Yerleştirme Sonuçları yayımlanmıştır.

MSÜ Alparslan Savunma Bilimleri ve Millî Güvenlik Enstitüsü 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım Sonuçları yayımlanmıştır.

2022 Yılı Dış Kaynaktan Muvazzaf Subay Adayı Temini duyurusu yayımlanmıştır. Ulaşmak için tıklayınız.

Güvenlik Stratejileri Dergisi “Türk Dünyası’nda Yeni Dönem: Türk Devletleri Teşkilatı” özel sayısı yayımlanmıştır.

MSÜ Atatürk Stratejik Araştırmalar ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından hazırlanan Güvenlik Stratejileri Dergisi 42. Sayısı yayımlanmıştır.

MSÜ Deniz Harp Enstitüsü tarafından hazırlanan "Mavi Vatan'dan Açık Denizlere" Dergisinin 11. Sayısı yayımlanmıştır.

Sakarya Melhame-i Kübrâsı: 100'üncü Yıl Dönümünde Sakarya Meydan Muharebesi Sempozyumu (19-20 Ekim 2021) Bildiri kitabı yayımlanmıştır.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Lisansüstü Programlara Öğrenci Alınacaktır. İlana ulaşmak İçin tıklayınız.

MSÜ Hava Harp Okulu Tarafından Hazırlanan Journal Of Aeronautics And Space Technologies (JAST) Dergisinin 2022 Temmuz Sayısı yayımlanmıştır.