Milli Savunma Üniversitesi - Nizamiye

Tüm Duyurular

Deniz Harp Enstitüsü Dergisi Mavi Vatan'dan Açık Denizlere'nin 2. Sayısı Yayımlanmıştır.

Çarlık Rusyası ve Boğazlar Uluslararası Çalıştayı 12 Haziran 2019 tarihinde Millî Savunma Üniversitesi Yenilevent Yerleşkesinde gerçekleştirilmiştir.

300. Yılında Pasarofça Antlaşması Sempozyumu Bildiri Kitabı yayınlanmıştır.

RAST 2019 “Space for the Sustainable Development Goals”

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Yarıyıl (Güz Dönemi) Lisansüstü Programlara Öğrenci Alımı

Çarlık Rusyası ve Boğazlar Uluslararası Çalıştayı Yapılacaktır

Deniz Harp Enstitüsü Dergisi Mavi Vatan'dan Açık Denizlere'nin İlk Sayısı Yayımlanmıştır.

MSÜ Yayınlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız

Springer Nature Yazar Çalıştayı

** 2019 – MSÜ ASKERİ ÖĞRENCİ TEMİN FAALİYETLERİ **

ATASAREN 2018-2019 Bahar Dönemi Mülakat Sonuçları

Milli Savunma Üniversitesi Yayınlarına erişmek için tıklayınız.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Merkez Kütüphane’nin Edebiyat Köşesinde bu ayın yazarı “Halide Edip ADIVAR” kitapları sergilenmektedir.

Milli Savunma Üniversitesi - Marmara - Üniversitesi - Şişecam A.Ş. İşbirliği ile TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı Başvurusu Kabul Edildi.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca “İdealonline Süreli Yayın” veri tabanına abone olunmuştur. Kütüphanenin “Veritabanları (A-Z)” başlığından ulaşabilirsiniz.

"Osmanlı Askeri Kültüründe Sefer Lojistiği" isimli dokümana buradan ulaşabilirsiniz.

MSÜ Atatürk Stratejik Araştırmalar Enstitüsü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı

MSÜ Barbaros Deniz Bilimleri ve Mühendisliği Enstitüsü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü
34334 Yenilevent/ Beşiktaş/ İstanbul