Milli Savunma Üniversitesi - Nizamiye

** 2019 – MSÜ ASKERİ ÖĞRENCİ ADAY BELİRLEME SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI **

Milli Savunma Üniversitesi Yayınlarına erişmek için tıklayınız.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Merkez Kütüphane’nin Edebiyat Köşesinde bu ayın yazarı “Halide Edip ADIVAR” kitapları sergilenmektedir.

Milli Savunma Üniversitesi - Marmara - Üniversitesi - Şişecam A.Ş. İşbirliği ile TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı Başvurusu Kabul Edildi.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca “İdealonline Süreli Yayın” veri tabanına abone olunmuştur. Kütüphanenin “Veritabanları (A-Z)” başlığından ulaşabilirsiniz.

"Osmanlı Askeri Kültüründe Sefer Lojistiği" isimli dokümana buradan ulaşabilirsiniz.

MSÜ Atatürk Stratejik Araştırmalar Enstitüsü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı

MSÜ Barbaros Deniz Bilimleri ve Mühendisliği Enstitüsü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca "Springer e-Kitap 2018" satın alınmıştır. Kütüphane "Veritabanları (A-Z)" başlığı altında bu koleksiyona ulaşabilirsiniz.

Britannica Academic Edition veri tabanı ve Merriam-Webster Online Sözlük deneme erişimine açılmıştır. Kütüphane "Deneme Veri tabanları" başlığı altından Britannica Academic Edition ve Online Sözlük’e ulaşabilirsiniz

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca "History of Warfare" e-kitapları satın alınmıştır.Kütüphane "Veritabanları (A-Z)" başlığı altından veya E-kitaplar başlığından ulaşabilirsiniz.

Kütüphane çalışma saatleri eğitim ve öğretim zamanı Pazartesi-Perşembe günleri 08:30-19:00, Cuma günü 08:30-17:30 olarak değiştirilmiştir.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca “Brill Russian-Ottoman Relations Online 1600- 1800 Part 1” veri tabanına abone olunmuştur. Kütüphane “Veritabanları (A-Z)” başlığı altında ulaşabilirsiniz.

MSÜ Öğretim Üyesi (Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi) temini faaliyetleri devam etmektedir.

MSÜ Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Temini Değerlendirmeleri Sonuçlanmıştır.

Merkez Kütüphane Fevzi Mengüç Salonunda 2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminde kayıt yaptıran öğrencilerimize, kütüphane tanıtım faaliyeti  yapılmıştır.

Deniz Harp Okulu 3'üncü  Sınıfına Üniversitelerin 3'üncü ve 4'üncü Sınıflarından Öğrenci Alımı

Milli Savunma Üniversitesi  Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Temini Ön Değerlendirme Sonuçları ve Giriş Sınavı Tarihleri Açıklanmıştır.

MSÜ Hava Harp Okulu 3. Sınıfına Üniversitelerin 3. ve 4. Sınıfından Askeri Öğrenci Alımı

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü
34334 Yenilevent/ Beşiktaş/ İstanbul