Milli Savunma Üniversitesi - Nizamiye

Tüm Duyurular

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca “Brill Russian-Ottoman Relations Online 1600- 1800 Part 1” veri tabanına abone olunmuştur. Kütüphane “Veritabanları (A-Z)” başlığı altında ulaşabilirsiniz.

MSÜ Öğretim Üyesi (Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi) temini faaliyetleri devam etmektedir.

MSÜ Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Temini Değerlendirmeleri Sonuçlanmıştır.

Merkez Kütüphane Fevzi Mengüç Salonunda 2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminde kayıt yaptıran öğrencilerimize, kütüphane tanıtım faaliyeti  yapılmıştır.

Deniz Harp Okulu 3'üncü  Sınıfına Üniversitelerin 3'üncü ve 4'üncü Sınıflarından Öğrenci Alımı

Milli Savunma Üniversitesi  Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Temini Ön Değerlendirme Sonuçları ve Giriş Sınavı Tarihleri Açıklanmıştır.

MSÜ Hava Harp Okulu 3. Sınıfına Üniversitelerin 3. ve 4. Sınıfından Askeri Öğrenci Alımı

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca “MEVBANK” , “Deneme Veritabanları” başlığı altında erişime açılmıştır.

Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi AKAR'ın Milli Savunma Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Mesajı

Milli Savunma Üniversitesi Akademik Kadro İlanı Başvuruları Sona Ermiştir.

MSÜ Astsubay MYO Yerleştirme Sonuçları Açıklanmıştır.

MSÜ Rektörlüğü'nün "30 Ağustos Zafer Bayramı ve TSK Günü" Mesajıdır.

Millî Savunma Bakanlığı Basın Açıklamasıdır.

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü’nün Kurban Bayramı Mesajıdır.

Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları Yerleştirme Sonuçları Açıklanmıştır.

Milli Savunma Üniversitesi Senatosu Tarafından Belirlenen Uluslararası Alan İndeksleri Yayımlanmıştır.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Merkez Kütüphane’nin Edebiyat Köşesinde bu ayın yazarı “Hüseyin Rahmi GÜRPINAR”ın kitapları sergilenmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın Milli Savunma Üniversitesi 2. Dönem Karargâh Subaylığı Eğitimi Mezuniyet Töreni Mesajıdır.

MSÜ Rektörlüğü’nün “Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 44’üncü Yıldönümü” Mesajıdır.

Milli Savunma Üniversitesi tarafından “Savaşın Değişen Modeli: HİBRİT SAVAŞ” adlı kitap yayınlanmıştır.

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü
34334 Yenilevent/ Beşiktaş/ İstanbul